За нас - Волфтех Лифт Компонентс

За Нас

За нас

Волфтех Лифт Компонентс e оторизиран дистрибутор на Bulut Makina и Aybey Electronik в България.

Ние предлагаме проектиране и производство на всички видове асансьори. Високо квалифицираният ни инженерен екип винаги е готов да намери индивидуални решения за вашите специалните проекти. Поръчките се изпълняват съобразено със специалните нужди на клиента.

Следпродажбените услуги, предлагани от нашия технически екип са един от най-важните моменти, осигуряващи удовлетвореност на клиентите ни.

 

Партньори

Основана през 1988 г. от Мустафа Булут, Bulut Makina и до днес продължава своето производство с най-новите технологии в завода, разположен на 10'000 м2. Bulut Makina е една от водещите компании в сектора, както в производството на цели асансьори, така и в производството и дистрибуцията на всякакви резервни части и възли.

Bulut Makina е единствената компания в Турция, която под един покрив обединява в производството си всички механични и електронни компоненти на един асансьор. С високо технологичното си оборудване, компанията предлага изключително качество и предизвикателства за клиентите си.

Bulut Makina също така е производител на собствената марка MB асансьорни автоматични врати, водещи до революция в сектора с иновативната си технология и конкурентни цени. В производството на вратите се използва неръждаема стомана 304. Изработват се до 10 панелни механизми и оператори. Компонентите на автоматичните врати MB са 90% взаимнозаменяеми с продуктите на Fermator. Автоматичните врати MB притежават всички необходими сертификати, включително и Е120 за пожароустойчивост. Този сертификат е издаден за врати, които са били използвани в продължение на 2 години, след което са били демонтирани и тествани.

През 2016г. Волфтех Лифт Компонентс започва предлагането на висококачествените продукти на Bulut Makina на конкурентни цени и на Българския пазар.

За нас

Aybey Elektronik е създадена през 1993 г., като дъщерна компания на Bulut Makina. Компанията стартира дейността си, като производител на контролни системи за асансьори. Освен контролни табла и акумулаторни ревизионни системи, компанията продължава производството и на електронни платки, с което създава иновация в асансьорния сектор.

През 2007 г. компанията се мести във фабрика с обща площ 10'000 м2, където и до днес продължава дейността си.

През 2010 г. стартира производството на AC серия контролни системи, които достигат световните стандарти и успяват да съберат всичко нужно в една серия платки. Днес контролните платки от серията AC са едни от малкото в света, които отговарят на стандартите за скоростни ограничители А3, без да се нуждаят от допълнителни платки.

Към днешна дата компанията е производител на всички електронни компоненти нужни за един асансьор, което позволява високо ниво на следпродажбена и техническа поддръжка. Продукцията е носител на многократно награди и сертификати, отговарящи на европейските и световните стандарти.

Aybey Elektronik е лидер на турския пазар и подкрепя своите дистрибутори в различните региони по света.

Волфтех Лифт Компонентс с гордост предлага продуктите на доказалата се в бранша марка Aybey Elektronik.

За нас

Екип

Нашият екип винаги е готов по най-бързия и полезен начин да отговори на вашите желания. Ние се фокусираме върху нуждите на клиентите си и извършваме задълженията си като член от вашия екип.

При нас може да намерите: